Γιώργος Έλληνας

Βοτανολόγος - Ολιστική Ιατρική

Ο Γιώργος Έλληνας γεννήθηκε στην Αθηένου το 1969. Γονεἰς του ο Βασίλης Έλληνας και η Αντρούλα Έλληνα.

Απόφοιτος της Αμερικανικής Ακαδημίας Λάρνακας, µε Πτυχίο και Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Phoenix University των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, διευθύνει την οικογενειακή επιχείρηση μαρμάρων για πολλά χρόνια.

Η αγάπη του για τη φύση και τα βότανα, από πολύ µικρή ηλικία, τον ώθησε να σπουδάσει Βοτανολογία στο School of Natural Healing στην Αμερική.

Ως Βοτανολόγος πια παράγει τα δικά του βότανα και συλλέγει άγρια βότανα από τη φύση, δημιουργώντας φυσικά «φάρμακα» και θεραπευτικά μείγματα.

Ασκεί Συμβουλευτική και παραδίδει σεμινάρια και µαθήµατα για την υγιεινή διατροφή, την πολύπλευρη ωφέλεια των βοτάνων και την ολιστική θεραπευτική.

Διοργανώνει συχνά περιπάτους στη φύση της Κύπρου, για να μεταδώσει την αγάπη του για τη φύση και τα βότανα στους άλλους.

Είναι παντρεμένος µε την Έλενα Πέτρου, θυγατέρα του Κωστάκη και της Δανάης Πέτρου, και πατέρας δύο παιδιών, της Δανάης και του Βασίλη. Το 2020 ο θεός τον ευλόγησε και με ακόμα ένα παιδί τον Ανδρέα Ιαρδάνοφ όπου έχει αναλάβει τα γονικά δικαιώματα. 

Είναι λάτρης της φύσης και των βοτάνων και πιστεύει ότι για κάθε ασθένεια η φύση µερίµνησε να υπάρχει και το ανάλογο φυτό για ανακούφιση και θεραπεία.